петък, 4 януари 2013 г.

Омъжена даскалица-мажоретка правила секс с непълнолетен ученик в течение на 18 месеца

30-годишна омъжена учителка в гимназия бе осъдена на шест месеца лишаване от свобода за това, че е имала 18-месечна секс връзка с ученик, започнала, още когато той бил само на 16 години. Меган Денман рони сълзи, докато съдията в Окръг Фресно в щата Калифорния обяви присъдата й, и се извини публично за стореното.

“Това повече няма да се повтори. Всеки ден живея с вината и омразата заради това, което сторих”, каза тя. Меган също е осъдена и на три години пробация, но няма да бъде включена в списъка със секс престъпниците, когато я пуснат от зандана, защото лекарите постановиха, че тя няма личност на “секс хищник”, съобщава “Фресно бий”. Денман, която се е омъжила преди две години и е преподавала социални науки и мажоретство в гимназия Хувър, бе арестувана на 9 април, бе по-късно пусната под гаранция в размер на 55 000 долара.

Тя се призна за виновна през октомври по три обвинения в незаконен секс с непълнолетен и три обвинения в орален секс с непълнолетен. По време на аферата момчето е било на 16 и 17 г. Адвокатът на Денман, Роджър Нътал твърдя по време на процеса, че учителката не трябва да ходи във затвора, позовавайки се на други случаи, в които учителки не са излежавали никакви присъди за подобни престъпления. “Тя знаеше, че това може да се случи... Въпреки това, тя изпадна в шок”, каза той, но добави, че даскалицата може да бъде освободена преди 30 април при добро поведение.

Аферата между палавата преподавателка и ученика излезе на яве на 5 април, когато нейният възпитаник е бил спрян от полицаи заради съмнения, че е шофирал пиян. Трябва да се уточни, че той е бил спрян с колата на учителката. Тогава той каза, че Денман му я е услужила, защото двамата имат секс връзка.

По-късно той разказва на полицията, че романът им почнал през лятото на 2011 г. Те правили секс у дома й. Полицията е открила съобщения на неговия телефон от Денман, в които се казвало: “Обичам те, липсваш ми”. Денман е арестувана четири дни след самопризнанията.

БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар