сряда, 22 юли 2015 г.

ПОЗОР: Учител обижда с "к**ви" ученички, праща момчетата да си ударят една злобарка в тоалетната

Ученици от гимназия "Юрий Гагарин" се оплакаха от отношението на станалия скандален вече в Перник учител и общински съветник Сашо Диманов. Гимназистите са написали жалба до директора на училището, която е входирана в учреждението и е подписана от десетокласници, които вече не издържат поведението на учителя си.

Децата се оплакват от психически тормоз, разкриват умопомрачителни диалози, водени от учителя Диманов с тях и споделят скандални сценки от отношението на педагога към учениците в часовете.  

 "За Перник" публикува някои от по-фрапиращите примери, посочени в писмото на учениците.Според тях учителят и общински съветник на Перник Сашо Диманов ги подлага на психически тормоз, груби действия и заплахи. "Непрекъснато ни заплашва, че ще ни остави на поправителен", казват потърпевшите, но с това скандалното едва започва.

Ето какво споделят тийнейджърите: 

"В един от часовете господин Диманов удари Роберто", пишат от класа.

"Непрестанно отправя обиди към учениците - Ралица нарече "курва" по време на час".

"Изпи Шоко и с пръста почисти чашата и после шумно облиза пръста си. Ние всички се засмяхме на неговата простотия и той ни заплаши с поправителен".

"Пуска ни песни на неговата дъщеря от телефона си".

"Няколко пъти изпраща Рая да снима с телефона си някакви печати на гаража на училището. После й взема телефона, прехвърля снимките на неговия телефон и изтрива записа на Рая".

"Изпраща ученици да си правят мръсни работи в тоалетните на училището, като казва: Деца, ходете да си набиете една злобарка".

"Много често застава на прозореца и говори по телефона продължително. По време на час проведе продължителен разговор, като уговаряше да асфалтират пътя към къщата му в кв. "Калкас".



Това не е първият скандал, в който се замесва името на въпросният учител-съветник от Перник. Както zaPernik.com писа директорката на школото изпрати жалба от въпросния господин в пернишкия общински съвет, като посочи, че същия крещи, заплашва, тормози психически, парадира с картата си от Общинския съвет, злоупотребява с положението си. Повече може да прочетете от тук.

zaPernik.com изпрати въпросите си към господин Диманов на всички обвинения на служебната му електронна поща в Общинския съвет, която ни увериха, че трябва да чете всеки ден, но до този момент отговор не е дошъл.

Преди месеци пък Диманов се прочу с това, че бе хванат да спи по време на сесиите на общинския съвет в Перник, на което той ловко се пробва да се измъкне с оправданието, че полегнал в почивката, а не спял.

БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар