вторник, 23 декември 2014 г.

ЧИТАТЕЛ: Директорката на ПМГ ходи на работа след запой

На 19.12.2014г. Елеонора Бойчева, директорката на ПМГ, се яви на работа мъртво пияна, без да може да се държи на краката си. Последните два месеца тя постоянно се забърква в скандали като уронва и без това загубилата авторитет гимназия.

И ако в ПГИ припадат учиници от злоупотреба на норкотични вещедтво, то в ПМГ пред погледите на учителите от гимназията и учителите и малките ученици от ОУ "Св. Иван Рилски" безпрепятствано се пуши трева и цигари от възпитаниците на гимназията, а ръководството мълчи. Самата директорка пуши без свян до кафето, където малките закусват, обгазявани от цигарения дим на "шефката".

Дано РИО Перник поправи грешката, която е направил като се е поддал на натиска на БСП и е позволил тази жена с недотам добра репутация да заеме поста директор на едно що-годе добро училище на територията на Перник. Ние, учителите на гимназията градим нейния авторитет, а директорките след г-н Анев непрестанно го уронват. Призоваваме заместник-кмета по образование г-жа Гьорева да се погрижи за запазване престижа на това училище, едно от най-големите в Перник и областта.

Елена Николова, zaPernik

Няма коментари:

Публикуване на коментар