петък, 7 декември 2012 г.

Тийнейджърка хвърли як бой на даскалка

Бързо производство бе образувано вчера във Второ РУП срещу младеж за хулиганство. По първоначални данни в сряда около 15,30 часа 17-годишна девойка от пловдивска гимназия на бул. ”Руски” се скарала със своя съученичка и се нахвърлила върху нея, скубейки косата й.

Дежурната учителка, виждайки това, хванала за ръцете нападателката, но 17-годишната продължила да се държи агресивно и към двете.Веднага след това побойничката се обадила на приятеля си по телефона да му съобщи за случилото се и той пристигнал в двора на училището с автомобил.

Двамата влезли в сградата да търсят съученичката и дежурната учителка, съобщава “Марица”. Вътре в училището те се държали арогантно и невъзпитано, независимо че там е било ръководството на гимназията и различни преподаватели. За случилото се е бил подаден сигнал в полицията.

В хода на проверката е било установено, че младежът е С.С. (19 г.) от Пловдив. В полицейското управление той е бил уведомен, че ще бъде задържан за 24 часа. Тогава тийнейджърът оказал съпротива, като повалил на земята един от полицаите и ударил друг в областта на гърдите. С.С. е известен на полицията и с други хулигански прояви и в момента изтърпява наказание – 9 месеца пробация, за едро хулиганство.

БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар