неделя, 25 май 2014 г.

СРАМОТА! Металургията взриви празника на 24 май в Перник с изскачащи задници и разголени кореми на песента "Твърдо дупе"

Срамота! Такава свинщина не бяхме виждали досега. Училище "Мария Кюри", известно в Перник като Металургията се изплю на светлия празник 24 май, като показа гнусна, пошла, порно и чалга програма пред погледа на стотици ученици, деца от първи клас, родители и гости на Перник.

Между красивите гледки на деца, носещи десетметров трибагреник, на красиви транспаранти и костюми на различните училища, Металургията извади няколко полуголи момичета, които изиграха танц с дупе пред зрителите, писа zaPernik.com.

В песента, на която танцуваха момичетата от Металургията на празника на славянската писменост се пее: Ръцете горе, върти ханша, върти. Кой може да осмели силите на злото, което тече във вените ти? Кой може да спре бедрата ти, които танцуват неконтролируемо секси? Танцуваш като луда, искам да видя как си клатиш дупето. Ой, ой, ой!
Песента се казва да танцуваш кудуро. Кудуро е е танц разработен в Ангола през 1980 година. В превод означава твърдо дупе.

Момичето кляка и ой.... дупето изкача. Момичето става и ой... корема изкача.

Клатене на дупе? Какво е това на 24 май?! Да въртиш дупето си толкова много, че ще си счупиш ханша още малко.Къси панталонки, които при клякане изкарваха половината дупе на момичетата навън.Особено на момичето, което танцуваше най-отпред. Това ли трябва да гледат светите братя Кирил и Методий? Нямаше ли репетиции, на които голия задник на тинейджърките да избодат очите на директорката на училището или тя харесва тази чалга?
И още: Какви бяха тези навити тениски, които показваха коремите навън? Каква беше тази чалга? Що за зор беше да се показват кореми и дупета на 24 май и какво трябва да ни каже това? Позорен танц на чужда песен - нищо общо с българската писменост.

Танцът може да видите във видеото долу от 6.30 мин.
Ето това показа Металургията на светлия празник

Ето това показа Металургията на светлия празник

Няма коментари:

Публикуване на коментар