петък, 11 януари 2013 г.

Омъжена даскалка два пъти в ареста заради секс с ученици

Даскалка от гимназия в американския щат Южна Каролина, арестувана миналата седмица, след като призна, че е правила секс със свой ученик, загази още повече, след като в понеделник стана ясно, че тя е имала афера с още един тийнейджър.

 34-годишната Кинзли Уинзги бе арестувана и обвинена в сексуален тормоз без употребата на принуда или сила – престъпление, за което тя може да получи до 5 г. затвор. Уинзги бе освободена под гаранция в размер на 10 000 долара.

Според полицията учителката-ветеран в гимназия Дрейер е имала секс контакт със 17-годишно момче около 20- декември в дома си във Фернууд, съобщава The State. В заповедта за ареста на Уинзги се казва, че както тя, така и жертвата й са дали показания под клетва относно тяхната незаконна връзка.

Новите обвинения се появиха след ареста на Уинзги от петък по обвинения в сексуален тормоз по отношение на втори ученик. Според съответната заповед, учителката по английски, преподавала в Дрейер в течение на седем години, е имала няколко секс срещи с тийнейджъра в дома си през май 2011 г. Уинзги е освободена в отпуск.

Аферата с втория ученик излезе наяве, когато родителите на жертвата са се обадили на директора на училището на 27 декември. В първия ден от новата година момчето и 34-годишната омъжена учителка са разпитани от полицията.

В Южна Каролина закона позволява секс със 16-годишни, но през 2010 г. бе приет законопроект, забраняващ на учители и други възрастни на позиции на властта в училищата да правят секс с ученици на 16 и 17 г., припомня Ей Би Си.

На електронната страница на училището Уинзги се описва като щастливо омъжена майка на две деца. Уинзги преподава от 10 г.

БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар