неделя, 9 декември 2012 г.

Еротичната даскалица преподавала безплатно в Босилеград

“Глас” беше най-купуваната книга на миналогодишния панаир на книгата, каза в студиото на TV7 литераторката от Националната гимназия за древни езици и култури Анета Иванова, която бе обвинена, че е продавала на учениците си секс литература със собствени преживявания.

“Директорката ме обвини, че съм преподавала цяла година само Христо Ботев, каза още учителката. Това е абсолютно невярно, преподавала съм на учениците си 16 автора”, обясни тя и добави: “Каза го пред колегите на съвет”.

Ученици, които са се оплаквали от учителката, потвърдиха пред телевизията, че са взели само 30% от материала и не се чувстват подготвени за матурата. Те я обвиниха в лично отношение към различните деца и , че си позволявала да обижда някои от тях.

Времено изпълняващата длъжността директор на училището Папазова съобщи, че изисква писмени обяснения от учителката, защото жалбите срещу нея са от лятото. Тя съобщи, че е разговаряла със зам.-министър и е получила насока да решават въпросите си вътре в училище, без да намесват медии.

Според адвокат Надежда Ковачева досега в продължение на 7 години не е имало никакви жалби срещу Иванова, учителката е извела випуск със среден успех от матурата с отличен 5.59.

Според нея има натиск срещу директорката на училището да репресира Иванова, защото е изготвила открити писма за защита на българските интереси в Босилеград. Адвокат Ковачева съобщи, че Анета Иванова е преподавала безплатно на босилеградски българи и след като е било преустановено това от местните власти, тя е информирала за това институциите в България с открити писма.

Според Анета Иванова недоволните от нея ученици са с проблеми, които не идват в час, не си учат уроците, имат по-слаби оценки. Тя твърди, че назначената за заместник на титуляра директор има лошо отношение към учителите и проблемите идват от нея.

БЛИЦ   

Няма коментари:

Публикуване на коментар