четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Изхвърлиха директорката на Икономиката в Перник

Досегашната директорка на Професионална гимназия по икономика - Перник – Юлиана Ефремова, която беше назначена от ГЕРБ е била изхвърлена от кабинета си.

Когато скандалната директорка била привикана, за да й бъде казано, че вече няма да е шеф на Икономиката и е било забранено да влиза повече в кабинета си.

Така проверяваната от Регионалния инспекторат по образование, Ефремова не е могла дори да си събере багажа. Нейната заместничка Мария Томова пък от няколко седмици е в паника, защото и тя най-вероятно ще се раздели с поста си.
Мария Томова
Проблемът с работните места в училищата в Перник, далече не е единствен. Преди време се появи писмо на ученици относно поведението на сина на зам.-директорката на Професионална гимназия по икономика- Перник Мария Томова.

“Незнайно защо Мария Томова претендира, че може да се справя с управлението на цяло училище, след като не успява да се справи с управлението на собствените си деца - нейният син - Даниел Томов, който също е ученик в гимназията, редовно пуши както цигари, така и марихуана, заедно със свои съученици зад един от блоковете в квартал "Пашов", който е в непосредствена близост до училището”, пишеше в писмо пратено до медиите.

LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар