четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Пиян даскал си допива по време на час

Скандален клип, на който се вижда как мъртвопиян учител влиза в час беше качен във форумите, заформили се около скандала с даскалите в Хаджидимово. Той се вихри вече трети ден заради качени в интернет снимки, на които по време на екскурзия двамата учители пият алкохол и пушат цигари и пури с поверените им ученици.

Действието на клипа се развива някъде в Русия, но точно къде не се разбира. Още като го виждат учениците започват да се заливат от смях и да го снимат с телефоните. Той им се скарва да спрат, но няма сили да направи повече. От клипа не се разбира къде се разиграва случката. Научаваме обаче името на педагога, защото ученик го пита как се казва – очевидно за да разбере дали си помни името. “Владимир Ципаров,” отговаря пийният и се заема да преподава.

По време на целия час преподаденото всъщност се ограничава в това да напише думата “Култура” на дъската и след малко да я подчертае три пъти. Виещите от смях ученици го подканват да си пийне. Той им казва, че ще пийне, но на тях няма да даде, защото са колко – един, двама... Няма да стигне един вид. Не се знае какво се е случило с въпросния Ципаров, но е лесно да се предположи, при положение че не един клип после е качен в интернет от различните снимащи пубери.

Публикувалият клипа (който иначе е от миналата година) Стефан Дойчинов пише: “Вижте какво става в Русия и тогава плюйте нашите. Още повече, че не видях нещо кой знае скандално на снимките. Е, може би само цигарите и пурите.”

Още по темата можете да прочетете ТУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар