петък, 25 януари 2013 г.

Студенти организират благотворителен турнир в зала "Бонсист"

Студентският съвет при УНСС и катедрата по „Физическо възпитание и спорт” на университета заедно с фондация “Start Up” ви канят да вземете участие в благотворителен спортен турнир с цел събиране на средства, необходими за лечението на Камен Сарафов!

Турнирът ще продължи 2 дни – 02.02.2013 и 03.02.2013 (събота и неделя) в спортен комплекс „Бонсист” в Студентския град (под УНСС). Благотворителният спортен турнир се организира и по случай Световния ден за борба с рака (4 февруари).

Спортовете, в които ще можете да участвате, са: футбол, тенис на маса, волейбол и баскетбол. Таксата за участие е 10 лв., като всички събрани средства от такси ще бъдат дарени за лечението на Камен. Всеки ще има възможността да направи и допълнително дарение при желание - в спортните зали ще бъдат разположени урни за дарения. Записването е на място. Всеки участник ще има възможността да участва във всички спортове. В демонстрацията на спортовете ще вземат участие известни български личности, както и състезатели от националните отбори на страната!

Кометите на Камен ви призовават да се присъедините към тази благотворителна инициатива и ви очакват на 2 и 3 февруари от 09:00 ч. в „Бонсист” в Студентски град.

Няма коментари:

Публикуване на коментар