събота, 1 декември 2012 г.

Харвард позволи група за ексцентричен секс

Харвард одобри студентска организация, посветена на ексцентричния секс, съобщи Си Ен Ен.
Групата ще насърчава за положително и точно разбиране на алтернативите и ексцентризма в секса на територията на университета. По този начин трябвало да се създаде пространство, където студентите могат да се свържат с връстниците си, като бъдат възприети спрямо собствената си сексуалност. Такива са обясненията в университетския уебсайт.


Студентският клуб е наясно, че „ексцентричност” в секса често се свързва със садомазохистичните елементи като подчинение и дисциплина, господство, садизъм и мазохизъм. Групата обаче отказва да дефинира „ексцентричността” и ще приема студентите с всякакви сексуални предпочитания.

„Не съществува друга група, която да служи като форум за студентите с различни сексуални виждания, която да им помогне да разгърнат своята идентичност, като по този начин се създаде общност на хората със сходни интереси”, заявява групата на своя сайт.
Сдружението ще има критерии за поверителност. Ще се използват цветни кодове, за да се запазят личните данни на членуващите.

По този начин ще се маркират различните събития, като според цвета ще се определя дали ще са предназначени за широката аудитория или само за отбрани хора.
Официалното признаване на групата ще й позволи да получава дарения, както и да използва определени зали на територията на университета, където може да провежда своите срещи.
Групата не толерира травмирането и малтретирането. Сформиран е и екип за безопасност за жертвите на подобни посегателства.

Pik.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар