петък, 22 март 2013 г.

Скандал: Пернишки даскали нарочно занижават оценки, за да не дават стипендии

Здравйте, искам да знам според вас нормално ли е директорите да не се грижат за своите ученици? И нормално ли от януари месец да не са получавали стипендии? Ето това се случва в нашия прекрасен град в едно от пернишките училища учениците не са получавали стипендии от януари месец и дори още не са обработени декларациите??? Не разбирам защо в така наречените "престижни" училища учениците получат стипендии по - ниски от всички останали как в едни училища стипендията за отличен е 40 лв., а в друго 21 лв.

Защо учителите се договарят да не пишат високи оценки само и само учениците да не взимат някакви си 20 лв. все едно те ги дават от собствения си джоб. И когато питаме кога ще получим стипендиите, на които доста деца разчитат те ни отговарят "другата седмица" или "ще почакате". Те чакат ли за своята заплата???

Ученик сигнализира до редакцията на сайта "За Перник", че от месец януари не са преведени стипендии в местно училище. Учители нарочно не пишат високи оценки, за да може децата да не получават стипендии.

В писмото не се опоменава за кое училище става въпрос. Ако знаете нещо по темата може да ни изпратите писмо на referat.niki@mail.bg. Анонимноста ви е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар