сряда, 7 май 2014 г.

Училищна директорка прави шведска тройка


s
Директорка на гимназия в Ню Йорк е обвинена в това, че е спала с пазач, заместник-директор и родител на ученик по време на учебните занятия и е качвала снимки от въпросните срещи на служебните компютри.35-годишната Ани Шмутц Сейфула бе ескортирана в четвъртък от техническата и художествена гимназия „Робърт Вагнер“ в Лонд Айлънд.
Разследващите детективи са конфискували компютри и друга електроника от офиса и дома на директорката, които, по информация на „Ню Йорк Пост“, съдържат нейни снимки, на които тя е само по бельо и прави секс, включително и тройка.

Според изданието, лудориите на Сейфула са разкрити след романс с бащата на ученик, приключил зле, след като изоставеният любовник предал на властите три служебни лаптопа, с които той се сдобил, докато живеел с директорката. 10338765_10152391239043491_434212980_n
Неназованият баща също е предоставил на следователите видео и аудиозаписи, на които Сейфула признава, че е правила орален секс на училищен охранител в училището. Тя също признава за секс със заместник-директор в склад за книги по време на учебните часове, дошъл на посещение от друго училище. „Не знам какво съм мислила. Не знам защо съм си мислела, че това е нормално“, казва тя на разгневения баща на аудиозаписа, след като той я обвинява в изневяра.

Бащата също твърди, че Сейфула е имала редица рандевута със „стар любовник“ на „тайно място“ в училището. По думите на бащата, той се е решил да разкрие всичко, защото директорката и майка на едно дете го е превърнала в глупак. Палавият татко разкрива, че е правил тежки оргии с пазача и с директорката. Веднъж двамата мъже затиснали школската директорка в кабинета й, положили я на бюрото и я обладали заедно. След това палавата учителка се избърсала с контролната работа на едно момиче.

Връзките между колеги и колеги с родители не са против политиката на учебното заведение, но практикуването на секс на територията на училището и качването на секс изображения на училищна техника се смята за провинение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар