четвъртък, 30 май 2013 г.

Учениците в Перник наградиха любимите си учители

Над 60 ученика от 10 училища в Перник взеха участие в конкурса "Учителят, който ме вдъхновява". Той беше организиран от Консултативен съвет за младежка политика - Перник.

Днес на официално събитие, което се проведе в Двореца на културата - Перник, протече церемонията по награждаването на всички учители, спечелили привилегията да влязат в сърцата на своите ученици и съответно да получат номинация за "Учителят, който ме вдъхновява".

Над 50 учители от учебни заведения на територията на града, получиха грамоти. За тримата от тях, събрали най-много номинации от своите възпитаници, имаше и специални награди, осигурени от Община Перник. Това бяха - г-н Ангел Малинов (преподавател по БЕЛ), г-жа Мариана Танева (преподавател по БЕЛ) и г-жа Емилия Илиева (преподавател по Биология) - и тримата представители на ГПЧЕ "Симеон Радев".
Наградите връчиха представители на Община Перник.


Най-много любимци на учениците излъчиха училищата: ОУ "Св. Иван Рилски", 11то ОУ "Елин Пелин", СОУ "Петър Берон", ГПЧЕ "Симеон Радев", ПМГ "Христо Смирненски".



Двама от гласувалите ученици също получиха награди. Голямата награда - таблет - беше спечелен от Елизабет Трохарова, а другата награда -  едномесечна карта за тренировки по салса, отиде при Емануела Емилова Асенова. Техните имена бяха изтеглени на лотариен принцип на 24ти май.


perniknews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар