сряда, 24 април 2013 г.

Стрелба в училище в Стара Загора, убит е човек

Стрелба е имало тази сутрин в спортното училище в Стара Загора. Застрелян е служител от екипа за поддръжката на учебното заведение - дърводелец.
Училището "Тодор Каблешков" се намира в квартал "Кольо Ганчев". Няма пострадали деца.

Тялото на 56-годишният Койчо Иванов е било намерено сутринта до работилниците пред училището от помощник-директорката. Според колегите на Колев от обслужващия персонал малко след 8:30 ч тази сутрин по телефона му се обадил някой и той излязъл да се видят с очевидно познатия му човек. Малко след това помощник-директорът го открил прострелят пред вратата на работилницата.

Учениците са освободени веднага и вече са по домовете си. Никой от тях не е станал свидетел на престъплението, нито на откриването на тялото. Инспекторатът по образованието е задействал психолози, които да разговарят с децата.

Полицията вече посочи заподозрян за стрелбата. Обявен за издирване е 30-годишният Стоян Иванов Стоянов. Мъжът е въоръжен и опасен, поясниха от  полицията и помолиха гражданите, които разполагат  с информация за издирвания  да подадат сигнал на тел. 112 или най-близкото полицейско управление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар