четвъртък, 23 октомври 2014 г.

Програма решава контролни и домашни по математика за секунди

"Фотомат" е приложението, което за секунди ще ви даде отговора на трудните математически уравнения, измъчвали ви толкова дълго време. Категорично най-доброто изобретение за всички ученици, които мразят математиката. С насочване на камерата на устройството ви към определена задача, тя бива сканирана и решена в реално време.

"Фотомат" показва на притежателя си и как стъпка по стъпка най-лесно се решава уравнението.

За момента "Фотомат" може да решава задачи с изваждане, събиране, умножение, деление, обикновени и десетични дроби, корен квадратен и линейни уравнения, като се разработват и още възможности.

iOS 7.0 или по нов софтуер е нужен на потребителите на Appstore и продуктите на Apple, за да използват полезната и безплатна за момента програма, разработена от компанията "Microblink".

Собствениците на Windows Phone също могат безпроблемно да си изтеглят приложението.

Ако обаче скоро имате много трудно контролно по математика и "Фотомат" е единственото ви решение на този "тежък" проблем, но смартфонът ви е с Андроид софтуер - ще трябва да ви разочароваме.

Приложението за Андроид все още се разработва и ще бъде факт в началото на 2015 година. Дотогава за феновете му остава да се заредят с търпение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар