петък, 8 август 2014 г.

Търсят учители в Перник

Пернишките училища закъсват за учители. В Бюрото по труда в града има осем свободни места за педагози,предимно на чужди езици.

Търсят се двама учители по английски език и по един по френски, испански, математика и физическо. Търси се и ресурсен учител.

Свободните работни места в Бюрото по труда в Перник са общо 51.

Сред търсените специалисти са:


лекар /пулмология и вътрешни болести/; старши инспектор по осигуряване на методическа помощ и контрол по медицинска експертиза на временната неработоспособност и по дейността по профилактика и рехабилитация с висше медицина; ренгенов лаборант;психолог с висше; главен счетоводител с висше.

И още:

шофьор на товарен автомобил с категория С и Е с удостоверение за психологическа пригодност; заварчик,кранист за неограничена товароподемност с опит; каруселист с опит; формовчик с опит; борвергист с опит; електропещар с опит; разливчик с опит, кредитен експерт; зареждач на материали; организатори за работа с клиенти с основна компютърна грамотност; двама дърводелци; двама монтажници-мебелисти; двама дограмаджии; крояч; технолог на облекло; механик на промишлено оборудване; шофьор на товарен автомобил, двама сладкари; специалист по събиране на вземания/ на граждански договор/; помощник-готвач; готвач; сервитьор;гледач.

Няма коментари:

Публикуване на коментар